Monday

Hej! Jag är en sån person som egentligen älskar att gå upp tidigt en ledig dag och ha flera timmar på mig att inte göra någonting innan jag ska vara någonstans. Jag ställde klockan idag men typical Sandra vaknar en och en halv timme för sent haha. På skoldagar vill jag också gärna gå upp tidigt och inte behöva stressa, men jag går redan upp så himla tidigt för att ens hinna till skolan i tid så att gå upp ännu tidigare skulle betyda att jag skulle få typ 5 timmars sömn varje natt.
 
Om ungefär en timme ska jag åka till Täby Centrum och träffa en kompis! Jag tror vi ska äta och jag har ett presentkort på Täby Centrum som jag tänkte använda upp när jag är där liksom. Jag fick det förra julen och har helt glömt bort det och hittade det för någon vecka sen haha, typiskt mig. Sen ska jag åka till stallet och rida ut på Kian! Hörs sen :-)


Lördag

Hejsan! Det har varit väldigt tomt här på bloggen dom senaste dagarna då jag haft några riktigt jobbiga och konstiga dagar. Nu är det sportlov och jag inleder det med att vara sjuk igen! Hur nice! Jag tror dock att detta inte håller i sig så länge och jag kommer att kunna göra saker så länge jag tar ipren och halstabletter typ.
 
Under lovet ska jag inte göra någonting, vara i stallet och träffa kompisar typ. Jag tror även att jag ska till Örebro. Nästa helg är det tävling och då är tanken att jag och Kian ska göra våran 120 debut. Finns det något jag hatar att göra så är det att stressa upp i klasserna. Varken jag eller Kian har tävlat 120, så vi har verkligen tagit vår tid. Nu känns 110 inte svårt alls så nu är det dags att gå upp lite i klasserna. Varför jag skrev att det är tanken att vi ska göra vår 120 debut är för att det beror på dagsformen. Vi rider en 110 innan och då får jag känna hur han är och hur tävlingsplatsen osv är!
 
Igår red jag ett väldigt bra pass på Kian och övade mycket på att flytta bogarna och gjorde lite lösgörande övningar. Idag vill jag gärna fortsätta det passet på utebanan ifall underlaget är bra där. Okej det här inlägget blev typ ganska as tråkigt så förlåt!! Väldigt random

Hej! Wow! Här har det varit tomt i några dagar! Förlåt, ni har inte missat något i mitt very fabulous life då jag inte gjort något alls. Idag har jag varit i skolan, och faktiskt fått något bra gjort! Det händer inte ofta. Jag var hemma lite efter 16.00 och blev as chockad över hur ljust det var ute?? Vad härligt! Jag säger alltid att jag hatar våren och älskar hösten men nu när det börjar bli vår tänker jag på sommaren och hur mycket jag önskar att det var sommar och då känns inte våren som en så jobbig årstid.
 
Efter skolan åt jag AS mycket mat vilket inte var jätte smart då jag fick håll när jag skrittade fram Kian. Imorse fick min lilla häst nya skor vilket är SÅ skönt. Hon som brukar sko honom har varit utomlands (tror jag) i några månader, så vi har haft en annan hovslagare till Kian men to be honest så är hon som brukar sko Kian bäst alltså, iallafall för Kian och hans hovar. Jag lär aldrig känna hovslagarna men man märker ändå hur mycket man behöver dom i sitt och sin häst's liv <3
 
Jag lyckades spendera 2 timmar i stallet idag, och hade bara en häst att rida. Inget annat. Mamma hade gjort mat och mockat tidigare på dagen, och Kian var inte så lerig. Men det tar sin tid att rida och gosa liksom <3 Kian har fått gå på promenad och vila en dag och satan vad pigg han var idag. Jag red väldigt lösgörande idag och försökte få honom att jobba i en låg och lugn form, vilket han gjorde bra i slutet av passet. Efter det satt jag i Kians box och gav honom knäckebröd och godis vilket Kian åt innan han tyckte att det var roligare att bita mig i håret och rulla runt min hjälm i hans box. Han är så knäpp.
 
Kian hade fått in massa nytt spån idag i boxen och har antingen rullat i det och tagit en nap på eftermiddagen för han var helt vit i ansiktet av spån haha
 
 
Här står Kian vid sin krubba och väntar på mat :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han är så rolig när han ska äta halm, han har gjort ett stort hål i nätet och stoppar in halva huvudet i påsen och äter det längst in. Han brukar ha huvudet ännu längre in och behöva blunda för att inte få massa halm i ögonen haha
 
Nu ska jag duscha, äta flingor och sen sova så hejdå! :-)