Torsdag

Hejsan! Jag har varit världens sämsta bloggare och inte uppdaterat någonting typ. Förlåt för det. Den här veckan har varit så sjukt tråkig då jag varit sjuk. Feber ena dagen, lite bättre dagen efter, sen feber dagen efter igen. Inte kul alls. Det är inga tävlingar inplanerade förens om 3-4 veckor så det känns lite som att dessa dagar är bara tidsfördriv fram tills London typ haha.
 
Jag har ridit lite markarbete, joggingpass och så har Kian fått någon vilodag då jag inte ens orkade åka till stallet en dag. Idag red jag på utevolten och jobbade med bommar vilket jag tror Kian tyckte om då han gick och frustade och gick runt med öronen fram när han såg en bom. När man lägger en volt typ nära en volt är det svårt att styra honom iväg från bommen då han hellre går över en bom än att gå på en tråkig volt haha, han är så rolig. Det låg en bom på ena långsidan och då var jag noga med att ha samma rytm i galoppen hela tiden, och låta honom se bommen och bestämma själv hur och vart han ska "hoppa av" från. Jag bestämmer gärna det åt honom så ibland när jag låter honom bestämma själv vet han inte vad han ska göra vilket är mitt fel och något jag måste ändra, men jag tycker redan att han börjar "fatta" mer själv vad han ska göra och gör det bra.
 
Snart ska jag duscha och sen kolla på hoppningarna från Göteborg Horse Show innan jag ska packa för imorgon drar jag till Göteborg!! Jag och min kompis Anna går på Horse Showen fredag och lördag kväll och det ska bli såå roligt! Ska någon av er dit i helgen? Eller har ni varit där idag?London

Om två veckor, den femte april, sitter jag och min kompis Isolde på flygplanet mot London!
 
Jag och Isolde träffades första gången när vi båda köade till 5 seconds of summer's konsert i Stockholm förra året. Vi har många gemensamma vänner, så det var så vi började prata. Vi pratade dock inte så jätte mycket där i kön utanför Globen, men vi både kände igen varandra faktiskt från twitter. Några dagar efter konserten tweetade jag en bild på resten av 5 seconds of summer's konserter i Europa och frågade om någon ville åka med mig till någon av dom konserterna. Det var faktiskt flera stycken som ville, men till slut var det bara jag och Isolde som kunde på grund av skolan osv.
 
Long story short så åkte jag och Isolde till London den 13e juni själva efter att ha känt varandra i ungefär en månad. Jag tror vi var båda lite oroliga över hur det hela skulle bli och om det skulle bli stelt eftersom vi inte riktigt kände varandra ordentligt, men jag tror inte vi hade en stel eller tyst sekund sen Isolde kom hem till mig vid typ halv 12 på kvällen dagen innan vi skulle åka till London. Vi gick på tre konserter där, samma konsert varje kväll haha, och bestämde redan då att vi skulle göra om allting nästa år igen.
 
Och nu är äntligen nästa år här! Så om två veckor åker vi till London och dom två första dagarna ska vi bara vara vanliga turister. Vi har ju båda varit i London förut, jag har varit där tre eller fyra gånger, men det ska bli jätte roligt att bara vara där liksom. Den sjunde och åttonde är det konserter så vi kommer nog att spendera större delen av dom dagarna med att köa. Sen åker vi hem den nionde!
 
Vi hade det så sjukt roligt förra året, trots att vi blev nästan utslängda från två av tre konserter, var cirka 20 meter från Niall Horan en hel kväll utan att ens märka det (han stod vid samma utgång under konserten som vi hade stått vid tidigare när vi gömde oss från en säkerhetsvakt som skulle slänga ut oss, och våra platser som vi hade var väldigt nära den utgången) och bråkade med alla som vi träffade typ. Vi lärde också känna flera personer som vi fortfarande pratar med idag och världens bästa säkerhetsvakt och hade konversationer med 5SOS som handlade om sveriges flagga, svenskt godis, dieter och Australiens nationalsång. Good times.
 
 
 
Under den här resan har jag faktiskt tänkt att uppfylla en av mina drömmar jag haft sen jag var typ 13 år. Jag ska leka youtuber och vlogga hela resan :')
 Tisdag

Godmorgon! Jag sitter i skolan nu och är en och en halv timme för tidig :) Jag börjar tisdagarna med italienska klockan 8:10 och när jag satt på bussen imorse tänkte jag att jag skulle kolla min skol mail ifall någon lektion under dagen blivit inställd eller något annat, och där i inkorgen ligger ett mail från min italienska lärare som säger att vi får sovmorgon idag :) Så nu ska jag vänta här tills min andra lektion börjar! Kul!
 
Ikväll är det hoppträning! Det ska bli väldigt roligt tycker jag såklart. Igår red jag ett väldigt bra och lugnt pass på Kian. Jag började att värma upp i en väldigt låg form, och Kian är alltid lite spänd i början av ett ridpass vilket inte är så konstigt, men jag värmde upp i den här formen, sen samlade jag ihop honom lite mer och tränade bara på att hitta en bra galopp och hålla rytmen, sen red jag i den långa och låga formen igen och då kände man verkligen hur mycket Kian hade slappnat av och då gick han jätte bra!
 
Jag ville bara ta upp en kommentar som jag fick för ett tag sen men har lite glömt bort!
"Kan du inte skriva ett deep inlägg hur du mår och din station och hur det känns att din syster flyttat hem???"
Nu kanske vissa av er är väldigt förvirrade och fattar ingenting, men saken är att jag vet inte riktigt hur mycket jag vill dela med mig av här på bloggen, eller ens på internet liksom. Jag får fundera lite på det!
 
Hoppas ni alla har en bra dag!!