Lördag

Hej!
Igår hade jag sällskap i stallet av Jenna! Hon har typ suttit på en häst 1 gång i sitt liv, och frågade typ 'vart klappar man på hästen?' haha. Jag har ju hållt på med hästar i nästan 13 år så allt som har med hästar att göra är typ så naturligt för mig, så jag glömmer lätt bort att alla i hela världen är faktiskt inte vana vid att vara så nära en häst som faktiskt är ett stort lite läskigt djur. Efter jag ridit klart frågade jag om Jenna ville skritta lite på Kian, men efter lite tänkande kom hon fram till ett hon behövde en till månad på sig att förbereda sig då det verkade läskigt att hoppa av från hästen, så den 29e maj kommer ni få se bilder på Jenna på en häst!
 
Efter vi hade varit i stallet åkte vi och handlade, sen åkte vi hem och åt och gjorde inget speciellt ett tag. Sen gick vi ut på en promenad vilket var jätte härligt faktiskt. Det är ofta lugnande att gå ut och gå och bara prata med en vän om allt och inget, men jag har så sjukt mycket tankar och idéer om livet just nu så jag är hela tiden stressad. Det hjälpte dock att prata med Jenna då hon förstår och har lite samma tankar.
 
Jag vill typ inte riktigt skriva ut eller prata med så många om vad jag tänker på och om vad jag vill då det känns som att det kan typ förstöra det. Jag vill mycket hellre ha allting klart innan och veta vad som ska hända innan jag berättar. Ena sekunden känner jag mig så trött på att vara 17 och gå andra året på gymnasiet och veta att jag har ett helt år kvar, och den andra sekunden känns det som att allt går för fort och jag önskar att jag var typ ett eller två år yngre. Tänk om det fanns typ ett facit för livet så man visste vilka saker och vilka människor man borde lägga energi på inför framtiden och vad som kommer att hända.
 
Allt jag vet just nu är att jag ska tänka jätte mycket över sommaren på hur jag vill göra, med allt i mitt liv typ. Jag kommer förhoppningsvis tillbringa några veckor i ett stall med Kian i en av mina favorit städer, nämligen Örebro!! Det skulle vara så roligt och bra för mig. Sen ska jag vara i Skåne ett tag, och kanske gå på Falsterbo horse show! Det är ganska sjukt att det är snart sommar, det här året har gått så fort!! Nu ska jag kolla på Suits innan jag kanske åker till stan, hörs sen!!